ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Τα νέα μας
Image module
0
ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΠΗΥ
"Θέλουμε ο κόσμος, είτε είναι έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού, είτε ηλεκτρολόγοι, είτε απλοί καταναλωτές, να αγκαλιάσουν το Συλλογικό Σήμα και να ψάχνουν να το βρουν, γιατί οι ελληνικές εταιρείες οπωσδήποτε ενισχύουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη της χώρας."
Αφίσα Σήματος Ελλήνων Κατασκευαστών
Προβολή Ελληνικού Σήματος στα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού.
ELECTEC & Κοπή Πίτας 2020
Για 4 μέρες από τις 21 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2020, οι επισκέπτες στο περίπτερο του ΣΕΠΗΥ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ίδιους τους παραγωγούς για τα νέα προϊόντα που φέρουν ελληνική υπογραφή και σύντομα θα φέρουν και το Ελληνικό Σήμα. Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή πίτας του Συνδέσμου, η απονομή των αναμνηστικών συμμετοχής στα μέλη και η κλήρωση πλούσιων δώρων για 20 τυχερούς.
Παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Ε.Π.Η.Υ., στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Elec.Tec, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 η εκδήλωση για την παρουσίαση του πρωτοπόρου Συλλογικού Σήματος. Η παρουσίαση απευθυνόταν στους επαγγελματίες του κλάδου, ηλεκτρολόγους καθώς και σε Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρολογικού υλικού.
Wine & Spirits Party 2018'
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους & τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Wine & Spirits Party, που πραγματοποιήθηκε από τις εταιρείες που συμμετείχαν στον θεσμό "Ηλεκτρολογικά & Ελληνικά 2018", υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π.Η.Υ.
Events & Celebrations 2018 H&E
Το Σάββατο 24.02.2018, στο περίπτερο του Σ.Ε.Π.Η.Υ. πραγματοποιήθηκαν: - Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η απονομή στις εταιρείες που συμμετείχαν στον θεσμό Ηλεκτρολογικά & Ελληνικά 2018' - Και η κλήρωση που ανέδειξε τους 20 τυχερούς νικητές από μια συμμετοχή που ξεπέρασε τις 30.000. Σας ευχαριστούμε όλους
ΗΜΕΡΙΔΑ
Νέες εθνικές απαιτήσεις για την διάθεση στην αγορά ασφαλούς ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης, σύμφωνα με την Οδηγία 2014/35/ΕΕ
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2016